Met veldhockey volop in de lift door de sterke nationale dames- en herenploeg, de Red Panthers en de Red Lions, werd het hoog tijd om in Zandhoven een hockeyclub op te richten. Wij willen kinderen én volwassenen de kans geven om deze mooie ploegsport, waarin het familiaal karakter en waarden als respect en fair-play centraal staan, te ontdekken en te beoefenen. Zowel meisjes als jongens, vanaf 5 jaar!

De naam van deze nieuwe club 'de Blackbirds', refereert naar de merels die staan op het wapenschild van Zandhoven. Ook de kleuren van onze club komen terug in het wapenschild.

Met ruim 220 leden, en een veelvoud daarvan aan betrokken ouders en vrijwilligers, zijn wij na 2,5 jaar tijd uitgegroeid tot een aanzienlijke club in onze sportieve gemeente Zandhoven.

Jullie hebben het ongetwijfeld al wel vernomen maar onze Hockeyclub staat aan het begin van een mooie verdere toekomst. Een toekomst waar we jullie graag ook deel van laten uitmaken!

Vanaf het volgende seizoen gaan wij onze club verder uitbouwen op het terrein van de voetbal van Massenhoven. Deze keer geen grasveld meer dat we veelvuldig moeten delen met andere clubs, maar ons eigen veld, waar we dan ook graag zo snel mogelijk ons kunstgrasveld op willen aanleggen.

Het clubbestuur is volop bezig met het opzetten van de campagne en het uitwerken van de plannen voor het veld en clubhuis en zouden jullie hier graag verder over willen informeren tijdens een gezellige info avond, waarvan uitnodiging in bijlage.

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe partners, er zijn verschillende mogelijkheden om ons te helpen, voor ieders budget.

Alvast bedankt voor jullie engegement!

Sportieve groeten,

Het bestuur

 

 

Voor verderder vragen kunnen jullie terecht bij Ines de Schutter & Steven Thiré Verantwoordelijken sponsoring: sponsoring@hcblackbirds.be