Met veldhockey volop in de lift door de sterke nationale dames- en herenploeg, de Red Panthers en de Red Lions, werd het hoog tijd om in Zandhoven een hockeyclub op te richten. Wij willen kinderen én volwassenen de kans geven om deze mooie ploegsport, waarin het familiaal karakter en waarden als respect en fair-play centraal staan, te ontdekken en te beoefenen. Zowel meisjes als jongens, vanaf 5 jaar!

De naam van deze nieuwe club 'de Blackbirds', refereert naar de merels die staan op het wapenschild van Zandhoven. Ook de kleuren van onze club komen terug in het wapenschild.

Met 300 spelende leden, en een veelvoud daarvan aan betrokken ouders en vrijwilligers, zijn wij op korte tijd uitgegroeid tot een aanzienlijke club in onze sportieve gemeente Zandhoven.

Jullie hebben het ongetwijfeld al wel vernomen maar onze Hockeyclub staat aan het begin van een mooie verdere toekomst. Een toekomst waar we jullie graag ook deel van laten uitmaken!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om onze toekomst mee vorm te geven.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te helpen en dit voor ieders budget.

Heeft u interesse om mee met ons te bouwen neem dan zeker contact op met onze verantwoordelijke sponsoring.

Alvast bedankt voor jullie engagement!

Sportieve groeten,

Het bestuur

Voor verderder vragen en concrete voorstellen kunnen jullie terecht bij Michael Dautricourt via sponsoring@hcblackbirds.be