Hockey Club Blackbirds


Zandhoven

 

Op 18 december om 19u30 gaat onze warmste Quiz vanuit je luie zetel van start.  Het is een echte familiequiz dus je hoeft zeker geen ervaren quizzer te zijn om deel te nemen.  

Er zijn tal van prachtige prijzen in de wacht te slepen.  Het enige wat je nodig hebt, is een computer en een internetverbinding. 

Op deze laatste vrijdag voor de kerstvakantie, zorgen wij ook voor het eten en drinken voor tijdens de Quiz.  Om ervoor te zorgen dat jullie niet morsen hebben we voor kaas en wijn gekozen.  Voor de jongere quizzers zijn er heerlijke croque's met kinderchampagne en een zakje chips te verkrijgen.

We houden deze Quiz niet zomaar tijdens de warmste week natuurlijk.  Deze keer zijn wij immers niet zelf het goede doel, maar kiezen we bewust om in deze moeilijke tijden een echt goed doel te steunen.

In samenwerking met de gemeente Zandhoven hebben we twee goede doelen gekozen.  Joth & sociale kruidenier De Zandschakel zullen elk 50% van de totale opbrengst van deze quiz ontvangen. Joth begeleidt jongeren en de sociale kruidenier zorgt voor voeding aan verminderde prijzen voor mensen die het financieel moeilijk hebben.

Aangezien het de bedoeling is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ons goede doelen, dagen we elke (sport)vereniging uit Zandhoven en omstreken uit om minstens ook één ploeg in te schrijven.  De prijzen zijn niet allemaal hockey gerelateerd dus dat zit alvast goed.

Inschrijven kan via deze link en tot en met dinsdag 15 december!

 

Beste coaches en managers,

Onlangs hebben we jullie via een teams webinar op de hoogte gebracht van een aantal wijzigingen ten opzicht van vorig jaar.
Om Covid-19 zo weinig mogelijk kans te geven, zijn er ook daaromtrent heel wat maatregelen getroffen.

We begrijpen dat niet iedereen er bij kon zijn dus wie wil kan de opname van het webinar hier (her)bekijken.
De slides van de prestentatie kunnen via deze link gedownload worden.
Afspraken rond het klaarzetten en opruimen van het materiaal op het speelveld bij thuiswedstrijden kunnen jullie hier vinden.
De informatie over het goedzetten van de spelersprofielen in de hockey app kan je in dit document vinden.

Moesten er nog vragen zijn, kunnen jullie ons uiteraard steeds contacteren.
Alle contactgegevens staan in de slides.

Wij wensen jullie alvast een fantastische start van het nieuwe seizoen toe!
Play safe & stay safe!

Beste managers,coaches,

De handleiding voor het invullen van de wedstrijdbladen via de Sportlink app kan je vinden via sportief/spelregels, of volg deze link.

Veel succes!

Ben je tussen 5 en 99 jaar, dan ben je bij HC Blackbirds op de juiste plaats om op een familiale manier met deze prachtsport kennis te maken. 

Kom gerust langs op een training om eens mee te proberen (3 proeflessen).  Of ben al meteen verkocht aan deze sport, schrijf je dan maar onmiddelijk in: inschrijvingsformulier

Tot binnenkort!

 

Met dank aan onze sponsors

© 2018, webmaster@hcblackbirds.be