Beste leden, beste sympathisanten,

Het aantal besmettingen in België met het Corona virus blijft ‘onder controle’, maar spijtig genoeg is ook onze club niet gespaard gebleven. Er is momenteel 1 persoon in quarantaine geplaatst doordat ze dezelfde symptomen heeft en vooraf reeds in contact is geweest met een persoon die ook corona virus bleek te hebben.

De hockeywereld is niet immuun en er zijn in sommige scholen van leden van onze club voorzorgsmaatregelen genomen omdat er een geïsoleerd geval van Corona virus is. We begrijpen dat in deze scholen een duidelijk plan klaarligt en deze scholen ook gewoon open blijven.

Er is dan ook geen enkele reden om andere maatregelen binnen de club dan degene die door vele (hockey) instanties worden aanbevolen:

  • Extra handen wassen;
  • Waakzaam blijven en in geval van symptomen thuis blijven en onmiddellijk de huisarts te contacteren.

Daarnaast zouden wij willen vragen dat alle kinderen goed op hun bit letten en de kinderen op het hart te drukken enkel uit de eigen (genaamtekende) drinkbussen te drinken. Geen knuffels geven of handjes schudden.

We raden ook aan de grootouders van onze leden om niet naar de club te komen.

We volgen de situatie verder voor jullie op en komen spontaan met een update indien dit nodig zou zijn. Indien er nog vragen zouden zijn, kunnen jullie contact opnemen op met Steven Thiré (penningmeester) op steven.thire@hcblackbirds.be of 0473/49.61.55.

Bestuur HC Blackbirds