Passie voor de sport, dat is waar het 4 geleden allemaal mee begon. Ondertussen hebben we al 3 jaar competitie gespeeld en telt onze club 320 leden. Het is hartverwarmend om te zien dat we die hockey-vibes hebben kunnen doorgeven, wat een enthousiasme! Het is uiteraard ook nog een leerschool. Rome wasn’t built in a day. We hebben enkele nederlagen, maar ook heel wat gloriemomenten beleefd de afgelopen jaren, en dat is waar het allemaal om draait in een ploegsport. Sporten, mensen ontmoeten, vriendschappen opbouwen, samen bijzondere momenten beleven.

HC de Blackbirds is ondertussen al een begrip geworden binnen de hockeywereld. Na de wedstrijden krijgen we vaak positieve feedback. Het aangename onthaal, de fair-play en het respect op en naast het veld. Dit laatste draagt de hockey federatie hoog in het vaandel en het is ook een van de zaken waar ik persoonlijk veel belang aan hecht. Respect, fair-play en een warme hockeyclub! Dat is waar de Blackbirds voor staan!

Zonder hulp van anderen had ik deze droom, het opstarten van een hockeyclub in Zandhoven, nooit kunnen realiseren. Daarom wil ik graag iedereen bedanken die zich zo hard inzet voor deze club. 

We kijken alweer uit naar een seizoen vol wedstrijden en leuke events! We worden ieder jaar wat beter, wat sterker, en wat groter. Maar het belangrijkste is dat we veel plezier beleven!

Sportieve groeten,


Cathérine Backaert
Voorzitter HC Blackbirds