Hockey Club Blackbirds


Zandhoven

 

Privacy-verklaring

De persoonsgegevens van onze leden worden verwerkt door Hockeyclub Blackbirds voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van inschrijving, en voor directe marketing op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden – zodat jij als lid op de hoogte wordt gehouden van onze activiteiten.

Indien je niet wil dat wij jouw gegevens of van jouw kinderen verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het om dit aan ons mee te delen aan secretaris@hcblackbirds.be. Via dit adres kun je ook altijd vragen welke gegevens wij over jou en/of jouw kinderen verwerken en ze eventueel te laten verbeteren of verwijderen, of ze vragen over te dragen. Wij hanteren hiermee de Europese wetgeving rond privacywetgeving (GDPR). Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je in ons huishoudelijk reglement.

Huishoudelijk reglement
Het doel van ons huishoudelijk reglement is ervoor te zorgen dat iedereen die betrokken is bij HC Blackbirds zich er goed voelt: leden, ouders, vrijwilligers, supporters en sympathisanten. Goede afspraken maken goede vrienden! Je kan hier te allen tijde het huishoudelijk reglement raadplegen waarin je alle regels en richtlijnen kunt nalezen die wij nastreven als club.

 

© 2018, hcblackbirds