Vanaf nu kan je via deze link inschrijven voor één van onze hockey initiatiedagen.  Iedereen vanaf 4 jaar is welkom (geboortejaar 2018)!  Kies het moment wat je voorkeur geniet en kom gratis de sfeer opsnuiven.

SPIJKER JE HOCKEYSKILLS BIJ TIJDENS DE HOCKEYSTAGE VAN THOMAS BRIELS

Wil jij je hockeyskills bijspijkeren in de laatste weken van de zomervakantie? Schrijf je dan snel in voor het Briels Hockey Camp op HC Blackbirds. Tijdens de stage kun jij naar hartenlust hockeyen. Ga samen met de enthousiaste hockeytrainers van SportWays én niemand minder dan Thomas Briels aan de slag met nieuwe hockeyskills en het perfectioneren van jouw basistechnieken. De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Zo kun jij met gerust hart en heel veel nieuwe skills het nieuwe seizoen beginnen!

Zien we jou op de hockeystage? Meer info nodig of inschrijven voor deze stage?  Dat kan je op de website van sportways via deze link!

Blackbirds & Briels Hockey Camps | 16 t.e.m. 19 augustus | 9 t.e.m. 16 jaar

Hieronder kan je een overzicht vinden van de reeds geplande acties per ploeg.  De datum zetten we erbij van zodra deze vastligt.  Zo kan je snel zien of je datum nog vrij is (in het geval je iets op de club zelf zou willen doen).

De aanleg van een waterveld kost behoorlijk wat geld.  Je kan ons daarbij helpen door een aantal m² van het nieuwe veld te kopen!  Een live overzicht van de gekochte m² kan je onderaan dit artikel en in de Cantina op het grote scherm bekijken!

Via deze link koop je een stuk van het veld.

 

Sponsors
Verjaardagen
18/08
Kim Van Migerode
18/08
Alice Mortelmans
18/08
Max Hoefnagels
18/08
Elise Meesters
18/08
Merel Van Bortel
19/08
Senna De Ceuster
19/08
Victor Bruckers
19/08
Jack Wanzeele
19/08
Lucie Van Sande
19/08
Matteo Van Cauwenbergh
Foto's

© 2021, website powered by Twizzit.com