Op het familietornooi bestaan de ploegen uit een mix tussen volwassenen (minsten 1 zonder hockeyervaring) en kids.  We maken een onderscheid tussen de leeftijden Kiwi tem U8 en U9 tem U16.  Neem je graag deel?  Schrijf je snel in via onderstaande links.

Kiwi tem U8

U9 tem U16

 

Doe jij mee aan onze actie voor Lowie met kom op tegen kanker?

Met deze actie willen we graag de familie van Lowie alsook kinderkankerfonds steunen. Dit kan je doen door een kaars te kopen of door een vrijwillige bijdrage via deze link

Let your light shine, be strong, brave & full of fire.

Trainingsuren voor de tweede helft van het seizoen 2022-2023 liggen vast.

Zoals in onze nieuwsbrief al aangehaald, willen we vanaf dit seizoen een extra training aanbieden aan kids vanaf de U12 die dat wensen.  Deze extra training gaat door op maandag van 19u tot 20u30 en kost € 50 per half seizoen.

Via deze link kan je je inschrijven.  Wees er snel bij, want er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar!

NEXT LEVEL HOCKEY MET EEN MISSIE

Hockeyfanatiekelingen, 9 tot en met 15 jaar, die voor uitdaging willen gaan, zitten goed bij het Blackbirds & Briels Hockey Camp. Het programma is ontwikkeld door Thomas Briels en is gericht op het oefenen van wedstrijdsituaties. Gevarieerde en actieve training zorgen ervoor dat deelnemers zich maximaal verbeteren. Wij gaan samen met deze hockeyers aan de slag, zodat zij hun hockeyskills naar een hoger niveau tillen!
Je gaat de hele dag aan de slag met jouw hockeytechnieken. Of je nou aan je hoge backhand wilt werken of gaat voor de ultieme chop: Niets zal je straks nog in de weg staan om de top te bereiken. Je krijgt op hoog niveau uitdagende en technische clinics, en je optimaliseert jouw technieken en hockeyhouding met onze coole video-analyse. Aan het einde van de dag pas je jouw nieuw geleerde technieken direct toe in een fanatiek toernooi.

Zien we jou op de hockeystage? Meer info nodig of inschrijven voor deze stage?  Dat kan je op de website van sportways via deze link!

Blackbirds & Briels Hockey Camps | 28 t.e.m. 31 augustus | 9 t.e.m. 15 jaar

Tijdens de zomervakantie organiseren we voor het eerst twee leerrijke stages in samenwerking met Play & Sports op onze hockeyvelden!  

Je kan inschrijven voor een leerrijke Kleutersportstage met hockey initiatie! Ideaal om je kleuter kennis te laten maken met de hockeysport afgewisseld met leuke sport-, spel -, en knutselmomenten!

Voor de kinderen van de lagere school lanceren we een Hockey & Adventure Fun stage. Naast de dagelijkse hockey trainingen staat er een geweldige portie adventure op het programma! Zo gaan we boogschieten, paintballen en razen we over de hindernissenbaan!

Beide stages gaan door in de week van 14 tot 18 augustus!

Inschrijven voor de stages doe je op de website van Play & Sports via deze link.

Wanneer u lid wordt krijgt u automatisch onze nieuwsbrief toegestuurd op het vermelde email adres. Wenst u nog een extra mail adres door te geven dan kan dit op dit formulier.

Sponsors
Verjaardagen
02/06
Liz Van Leeckwijck
03/06
Anaïs Vuurman
04/06
Heleen Dehing
04/06
Hanne De Schutter
Foto's

© 2021, website powered by Twizzit.com