Trainingsuren voor de tweede helft van het seizoen 2023-2024 liggen vast.

Net zoals elk jaar, moet je ook dit jaar officiëel uitschrijven indien je volgend seizoen niet meer wenst mee te spelen.
Dit kan je doen t.e.m. 5 mei.  Let zeker op deze datum! 

Uitschrijven kan je via dit formulier.

Bij laattijdige uitschrijvingen zullen wij een administratieve onkostenvergoeding aanrekenen van € 125.  Dit stemt overeen met de ledenbijdrage die wij verschuldigd zijn aan de VHL per ingeschreven lid op 1 juni.

Bovendien kunnen laattijdige uitschrijvingen grote gevolgen hebben voor een ingeschreven ploeg in competitie.  Indien er met de start van de competitie alsnog een algemeen forfait dient te worden gegeven omdat er te weinig spelers (inclusief reservespelers) zijn dient de club een administratieve geldboete te betalen én kunnen de andere spelers uiteindelijk niet deelnemen aan de competitie. 

Hockey kan je spelen vanaf 4 jaar, zowel jongens als meisjes!! 

Kijk bij "lees meer" voor de tarieven die we dit jaar hanteren.

Heeft u nog verdere practische vragen dan kan u steeds terecht bij ons welkomstcomité welke te bereiken is op welkom@hcblackbirds.be

 

Uw zoon, dochter of uzelf wordt volgens de regels van de Belgische hockey bond ingedeeld in volgende leeftijdscategoriën (zie lees meer) Bij onvoldoende leden voor een bepaalde groep zijn steeds aanpassingen mogelijk.

© 2021, website powered by Twizzit.com