NEXT LEVEL HOCKEY MET EEN MISSIE

Hockeyfanatiekelingen, 9 tot en met 15 jaar, die voor uitdaging willen gaan, zitten goed bij het Blackbirds & Briels Hockey Camp. Het programma is ontwikkeld door Thomas Briels en is gericht op het oefenen van wedstrijdsituaties. Gevarieerde en actieve training zorgen ervoor dat deelnemers zich maximaal verbeteren. Wij gaan samen met deze hockeyers aan de slag, zodat zij hun hockeyskills naar een hoger niveau tillen! Registreer je hier

 

Doe jij mee aan onze actie voor Lowie met kom op tegen kanker?

Met deze actie willen we graag de familie van Lowie alsook kinderkankerfonds steunen. Dit kan je doen door een kaars te kopen of door een vrijwillige bijdrage via deze link

Let your light shine, be strong, brave & full of fire.

Met een vrolijke flowerhoop haal je zo de lente in huis.

Tijdens deze creatieve workshop gaan we aan de slag met verschillende verse & gedroogde bloemen, zaaddozen en grassoorten die mooi zullen indrogen. Het aanbod is ruim voldoende waardoor iedereen tevreden naar huis zal gaan met zijn hoogsteigen creatie.

Geen groene vingers? No stress. Kat van ConceptK geeft je voldoende tips & trics! Schrijf je snel in via deze link (max 25 deelnemers)

Trainingsuren voor de tweede helft van het seizoen 2022-2023 liggen vast.

  • Mijn naam is Michael Hendrickx, 30 jaar, coach en sportief directeur van hockeyclub Blackbirds. Daarnaast werk ik ook voltijds voor AkzoNobel als Customer Support Lead. Ik ben ook papa van een kleine Franse bulldog, Pippa. In mijn vrije tijd (buiten hockey) hou ik van lezen, gamen en series kijken. 
  • Vorig seizoen ben ik begonnen bij Blackbirds in een duo functie. De mogelijkheid om vanaf het begin mee te kunnen werken aan zo'n mooi en ambitieus project heeft ervoor gezorgd dat ik gekozen heb om bij HC Blackbirds aan de slag te gaan.
  • Wat Blackbirds zo uniek maakt is het enorme potentieel. Er zijn zeer weinig clubs die na 6 jaar zo'n mooie infrastructuur op poten kan zetten, zonder in te boeten op gezelligheid. Het blijft een interessante mix van familiale club met de nodige ambitie.
  • Mijn favoriete hockeypersoon is een heel gemakkelijke, dat is mijn broer Alexander! Goud op het EK, WK en Olympische spelen, en tegelijk topschutter zijn in al die toernooien maakt mij als broer enorm trots. 
  • 'Clear eyes, full hearts: Can't lose', dat is een quote uit mijn favoriete serie. Eender wat je doet, of het nu een hockeywedstrijd is of een test op school: als je alles met een klare blik en vol overgave doet kan je enkel winnen.

Zoals in onze nieuwsbrief al aangehaald, willen we vanaf dit seizoen een extra training aanbieden aan kids vanaf de U12 die dat wensen.  Deze extra training gaat door op maandag van 19u tot 20u30 en kost € 50 per half seizoen.

Via deze link kan je je inschrijven.  Wees er snel bij, want er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar!

SPIJKER JE HOCKEYSKILLS BIJ TIJDENS DE HOCKEYSTAGE VAN THOMAS BRIELS

Wil jij je hockeyskills bijspijkeren tijdens de paasvakantie? Schrijf je dan snel in voor het Briels Hockey Camp op HC Blackbirds. Tijdens de stage kun jij naar hartenlust hockeyen. Ga samen met de enthousiaste hockeytrainers van SportWays én niemand minder dan Thomas Briels aan de slag met nieuwe hockeyskills en het perfectioneren van jouw basistechnieken. De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Zo kun jij met gerust hart en heel veel nieuwe skills het nieuwe seizoen beginnen!

Zien we jou op de hockeystage? Meer info nodig of inschrijven voor deze stage?  Dat kan je op de website van sportways via deze link!

Blackbirds & Briels Hockey Camps | 11 t.e.m. 14 april | 9 t.e.m. 16 jaar

Wanneer u lid wordt krijgt u automatisch onze nieuwsbrief toegestuurd op het vermelde email adres. Wenst u nog een extra mail adres door te geven dan kan dit op dit formulier.

Sponsors
Verjaardagen
23/03
Lucas Vanhoef
24/03
Ruben Ploegaerts
Foto's

© 2021, website powered by Twizzit.com