Algemene informatie manager: Informatie via deze link

Vuistregels coaching: Vuistregels

Coaching van onze jongste jeugd: Bijdehandje

Beste Manager,

Eerst en vooral willen wij je hartelijk danken voor jouw waardevolle bijdrage aan de werking van onze club. Jij zorgt voor de goede organisatie en administratie van jouw team, waarbij ook de uiterst belangrijke taak hoort van het correct en op tijd invullen van het wedstrijdblad voor iedere wedstrijd van jouw team. Door jouw taken als teamverantwoordelijke correct uit te voeren, help je ons in een vlottere werking van de club en in het reduceren van de administratieve boetes die wij opgelegd krijgen vanuit de Federatie voor verkeerd ingevulde of niet op tijd gevalideerde wedstrijdbladen.

Als Team Manager ben je dus verantwoordelijk om het wedstrijdformulier voor uw team via de Belgium Hockey app in te vullen. Dit is niet erg ingewikkeld, maar zoals met alles moet je de verschillende stappen begrijpen en een paar keer geoefend hebben, alvorens je comfortabel te voelen bij het gebruik van dit platform. Om je te helpen, hebben we hieronder alle informatie gebundeld die de Federatie in dit opzicht aanbiedt. Klik hieronder op de verschillende links (onderlijnde tekst) om rechtstreeks toegang te krijgen tot de beschikbare uitleg, gebruiksaanwijzingen en verklarende video's.

De opleiding tot scheidsrechter kan opgesplits worden in twee delen:

  • Leren en oefenen in Drillster (basis)
  • Leren en oefenen voor Club Umpire

De volgende presentaties zijn bedoeld om te gebruiken bij het oefenen in Drillster.

Voor de scheidsrechters die wat meer in detail willen leren qua fluiten zijn er nog 3 bijkomende presentaties:

De presentaties zijn online PowerPoint presentaties. Dit werkt zowel op een Windows PC als op een Mac computer. Mocht er een foutmelding (beveiliging) gegeven worden dit heeft te maken met de links naar You-tube, maar kan aanvaard worden.

De Voorbeeld filmpjes staan online en kunnen dus bekeken worden.

Verder is de meest recente versie van de algemene spelregels op de website van VHL terug te vinden: Spelregels

Bij vragen op opmerkingen, laat het even weten via een E-mailtje naar scheidsrechters@hcblackbirds.be.

© 2021, website powered by Twizzit.com